Οι φρέσκοι μας σαλιγκάροι ποικιλίας ή «Καρακολίγιο» είναι λευκοί, ξηροί και σάρκινοι.
Συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, επιλέγονται και πιστοποιούνται για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Τους αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, ήδη καθαρισμένα και επεξεργασμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
Περίοδος διαθεσιμότητας: Μάιος/Αύγουστος
Συσκευασμένα σε σακούλες δικτύου 5 κιλών.
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Πρόκειται για σαλιγκάρια της είδους Helix Aperta με τον χαρακτηριστικό λευκό τους φελλό. Είναι ένα πολύ περιζήτητο και εκτιμημένο σαλιγκάρι, μια νόστιμη και τυπική τροφή σε όλες τις Πούλιες. Μία από τις πιο κοινές παραλλαγές είναι η εξής: τα σαλιγκάρια πλένονται, ο φελλός αφαιρείται και αφήνονται να μουλιάσουν σε νερό. Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε πολλά ψιλοκομμένα κρεμμύδια σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο; προσθέτουμε στη συνέχεια αλάτι, πιπέρι, τα καλά στραγγισμένα σαλιγκάρια και μερικά φύλλα δάφνης. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά και όταν το λάδι αρχίσει να ανεβαίνει στην επιφάνεια, ρίχνουμε ένα ποτήρι ροζ κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Αλατίζουμε και σερβίρουμε ζεστά.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
100% φυσικά σαλιγκάρια, ήδη καθαρισμένα και αποτοξινωμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
Περίοδος εκπτώσεων: διαθέσιμα όλο το χρόνο
Συσκευασμένα σε κουτιά των 1kg έως 5kg
Ελάχιστη παραγγελία: 500 kg
BM30 TOP επιτρέπει σχεδόν όλες τις μεθόδους μαγειρέματος, κυρίως με κενό, ιδανικό για την παραγωγή μαρμελάδων και κονσερβών υψηλής ποιότητας, που επιτρέπουν το προϊόν να βράσει στους 60°C και σε πολύ συντομότερο χρόνο, διατηρώντας έτσι τις οργανοληπτικές ιδιότητες, τη γεύση, το άρωμα και το χρώμα του χρησιμοποιούμενου φρούτου, χωρίς την προσθήκη πηκτίνης ή ζάχαρης. Επιτρέπει επίσης την αποστείρωση τροφίμων φυτικής προέλευσης κάθε είδους, εφόσον είναι συσκευασμένα σε κατάλληλες συσκευασίες τροφίμων, και το βράσιμο με ατμό, σε νερό ή σε οποιοδήποτε άλλο υγρό μέχρι 135°C.
Προσφέρει μια οθόνη αφής με λειτουργία έξυπνου ελέγχου, που επιτρέπει τον έλεγχο της εγκατάστασης και την αλληλεπίδραση με αυτήν οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.
Οι φρέσκοι μας σαλιγκάροι Helix Aspersa Muller έχουν περιθωριοποιημένο κέλυφος, συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, επιλέγονται και πιστοποιούνται για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Τους αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, αποξηραμένα, καθαρισμένα και καθαρισμένα, έτοιμα προς κατανάλωση.
Διάρκεια διαθεσιμότητας: διαθέσιμα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Συσκευασμένα σε σακούλες των 4, 5 και 10 κιλών υγρού.
Βάρη: 12-15 γρ. (μεγάλο μέγεθος).
Δημιουργοί διαθέσιμοι για αναπαραγωγή.
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχρές θερμοκρασίες.
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Σκέψου σε χρώματα!
Επιλέξτε τον αγαπημένο σας συνδυασμό χρωμάτων από τις διαθέσιμες επιλογές για τη δομή, τα πλαϊνά πάνελ και την οροφή. Σε αντίθεση με το "Garden", στην εξωτερική έκδοση "Garden COLOR", το καρότσι είναι ξεχωριστό από το σώμα του φούρνου και είναι εξοπλισμένο με μια διαφορετική κονσόλα οργάνων, καθώς και με τις τυπικές βαλβίδες καπνού και ατμού.
Η λείος μαϊντανός είναι ένα αρωματικό βότανο, που χρησιμοποιείται για να δώσει γεύση σε μεγάλο μέρος των τροφίμων, τόσο λαχανικών όσο και κρεατικών.
Πλούσιος σε βιταμίνες και μέταλλα, βοηθά στην καταπολέμηση της κακής αναπνοής.
Διαθέσιμο σε συσκευασίες ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
Η ευέλικτη λύση δύο τύπων μαγειρέματος: άμεσο, έμμεσο ή και τα δύο.
Η φωτιά μπορεί να ανάψει απευθείας στον βραστήρα μέσα στην κουζίνα, ή στην καύσιμη κάμερα από κάτω. Εισάγοντας μια σχάρα στην ίδια την κουζίνα, αποκτάται μια δεύτερη επιφάνεια για την ταυτόχρονη τοποθέτηση πολλών δίσκων.
Η φωτιά μπορεί επομένως να ανάψει απευθείας στην κουζίνα ή στην ξεχωριστή καύσιμη κάμερα ή ταυτόχρονα και στις δύο, ανάλογα με την προτίμηση, με το πλεονέκτημα ότι, στην τελευταία περίπτωση, η εστία διατηρείται πιο ζεστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μαύρη βαμμένη κατασκευή – Διπλό σύστημα καύσης – Γυαλί στις πόρτες της κουζίνας και της καύσιμης κάμερας.
Σετ από φτυάρια και βάσεις φτυαριών και ανοξείδωτη επιφάνεια εργασίας στο πλάι.
Ακόμα και στο σπίτι, το μοντέλο RAME προσφέρει κομψότητα και στυλ.
Ακριβής και αποκλειστικός σχεδιασμός: με στρογγυλεμένο γυαλί πόρτας, επενδύσεις από χαλκό, που το κάνουν μοναδικό και αποκλειστικό. Ακόμα και οι σχισμές της καύσης εγκαταλείπουν την κλασική μορφή για να υιοθετήσουν μια νέα, με τον πιο καθαρό στυλ "φλόγα". Ένας ενσωματωμένος φούρνος που εκπλήσσει ευχάριστα με την ακρίβεια των λεπτομερειών, ακόμη και στους λαβές, τις μεντεσέδες, την κονσόλα οργάνων.
Οι φρέσκοι μας σαλιγκάροι Helix Aspersa Muller έχουν κέλυφος με άκρη.
Συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, επιλέγονται και πιστοποιούνται για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Τους αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
100% φυσικοί σαλιγκάροι, ξηροί, καθαροί και καθαρισμένοι, έτοιμοι προς κατανάλωση
Περίοδος διαθεσιμότητας: διαθέσιμοι όλο το χρόνο
Συσκευασμένοι σε σακούλες των 4, 5 και 10 κιλών καθαρού βάρους.
Βάρη: 8-10 γρ. (μικρός βαθμός), 10-12 γρ. (μεσαίος βαθμός)
Διαθέσιμοι επίσης για εκτροφή.
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία.
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Η δάφνη είναι ένα αρωματικό βότανο με πολύ ευωδιαστά σκούρα πράσινα φύλλα.
Χρησιμοποιείται στην κουζίνα για να δώσει γεύση σε κρέας και ψάρι, και επεξεργάζεται με αλκοόλ για να δημιουργήσει ένα αρωματικό λικέρ με πεπτικές και διεγερτικές ιδιότητες.
Διατίθεται σε συσκευασία ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
BM50 TOP διαθέτει μια μεμονωμένη λεκάνη για το μαγείρεμα και την αποστείρωση των τροφίμων. Προσφέρει μια οθόνη αφής με λειτουργία έξυπνου ελέγχου, που επιτρέπει τον έλεγχο της εγκατάστασης και την αλληλεπίδραση με αυτήν οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.
Επιτρέπει τη χρήση σχεδόν όλων των μεθόδων μαγειρέματος, κυρίως με κενό, ιδανικό για την παραγωγή μαρμελάδων και γλυκών υψηλής ποιότητας, που επιτρέπουν το προϊόν να μαγειρεύεται στους 60°C και σε πολύ συντομότερο χρόνο, διατηρώντας έτσι τις οργανοληπτικές ιδιότητες, τη γεύση, το άρωμα και το χρώμα του χρησιμοποιούμενου φρούτου, χωρίς την προσθήκη πηκτίνης ή ζάχαρης. Επιτρέπει επίσης την αποστείρωση κάθε είδους φυτικών τροφίμων, εφόσον είναι συσκευασμένα σε κατάλληλα δοχεία τροφίμων, και το μαγείρεμα με ατμό, σε νερό ή σε οποιοδήποτε άλλο υγρό μέχρι 135°C.